11 October 2011

Ude af stand til at laegge en kommentar

Ved altsaa ikke, hvad der foregaar.
Mit danske tastatur virker ikke lige nu; men vaerre er det, at jeg ikke kan laegge kommentarer paa blogger blogge. Ikke engang paa min egen blog!!
Jeg faar en besked om at jeg ikke har adgang til siden!!
Forhaabentligt er det OK i morgen.
Oev!

6 comments:

 1. Hej ...andre har problemer..måske dette link kan hjælpe dig?
  http://hausfraublau.blogspot.com/2011/10/blogger-problemer-kig-ind-her.html

  ReplyDelete
 2. TAK, Anne, for dit link til løsningen af nogle problemer, jeg også sloges med, men som jeg havde opgivet som uløselige :-D
  Jeg håber, det også løser Lenes irriterende problem.

  ReplyDelete
 3. Anne, tak for tippet. Jeg prøvede at følge tippet fra hausfraublau i går; men det hjalp ikke.
  Heldigvis ser det ud til, at alt er i orden i dag. Jeg har på fornemmelsen, at det havde noget at gøre med google kontoen i går.

  ReplyDelete
 4. Ellen, det håbede jeg også på; men det gjorde tilsyneladende ingen forskel i går.
  Nu er alt heldigvis OK igen.

  ReplyDelete
 5. Hej Lene,
  Jeg havde i sidste uge præcis samme problem med en enkelt blog! En aften røg kommentaren ud i den blå luft, næste aften virkede det og 3 aften kunne jeg igen ikke. Det er bare så irriterende og selvfølgelig var det ikke præcis de aftener, hvor jeg synes jeg havde en nogenlunde interessant kommentar at udbrede for den store viden verden ☺.

  Tilbage til din lille kolibri, hvor er den fantastisk. Det er desværre aldrig lykkedes mig at se den "live", men så er det jo godt, at du kan sørge for lidt billedmateriale til mig.

  Jeg har det som du, da jeg boede i Danmark, jeg gik til valg og stemte, fordi man nu engang synes, at det burde man, det lå måske også lidt i opdragelsen, at det gjorde man. Efter jeg er flyttet herned, er det kun til kommunalvalgene jeg kan give mig besyv med. Jeg forstår det så godt, jeg er jo ikke hollænder og skal derfor heller ikke være med til at bestemme hvem der skal regere landet og jeg forstår også glimrende, hvorfor jeg heller ikke kan være med til at bestemme i Danmark. Men alligevel kan jeg godt ind i mellem føle mig lidt statsløs ☺.

  Kan du nu have det rigtig godt derovre. Fik I i øvrigt den varme weekend, som I regnede med ☺.

  ReplyDelete
 6. Ja, Annette, håber at der ikke kommer uorden i blogger igen foreløbigt - irriterende, som du siger.
  Kolibrier, engang fløj en lige op til min mands øre, som om det var en blomst. Den fløj dog hurtigt videre; men det så sjovt ud.
  Det med det statsløse kan jeg godt sætte mig ind i. Jeg troede dog (selv om det måske er ulogisk), at du kunne stemme i Danmark, selv om du ikke bor der?
  Week-enden var fantastisk - sol og mellem 22 og 25 graders varme. I dag regner det, og vi forventer nogle koldere dage.
  Ha det rigtigt godt i Holland også.

  ReplyDelete

Tak fordi du kiggede ind! Kommentarer er altid velkomne.